Norske Jenter Bilder

Skudeneshavn pornofilmer Fosnavåg homse chat Lillestrøm swingers..

Category: Kåt Porsgrunn


Digge hva er utflod

digge hva er utflod

Sjekk hva plagene kan bety. Mange synes det er ubehagelig med utflod og begynner derfor å bruke truseinnlegg for å ikke gå med våt truse. Hos de fleste vil utfloden også variere i farge, mengde og konsistens i løpet av en menstruasjonssyklus. Det er viktig å legge merke til hva som er normalt for en. fæææn at kompisene mine syns å slikke fitte er det diggeste som er! til å slikke fitte hvis det var søtt inni bildet, Men hva skal jeg gjøre da? Sliter hun med utflod eller har du merket noe til ekle klumper i saftene hennes?.

Digge hva er utflod - Fredrikstad erotikk

PLIZZZ svar Når er det vanelig å få mensen? Til dere som ikke har hormoner i kroppen carolinecf mensen enda. Send inn spørsmål på ung. Det kommer bare noen ganger i måneden. Det du beskriver er ikke normalt. Jeg husker at jeg gledet meg til jeg fikk mensen, men nå HATER!!!!!!! digge hva er utflod Utflodet lukter som fisk, og det er sykt mye utflod å! Hva skal jeg gjøre? Er så flaut og ekkelt. Først og fremst er det greit å vite hvordan det skal. Sjekk hva plagene kan bety. Mange synes det er ubehagelig med utflod og begynner derfor å bruke truseinnlegg for å ikke gå med våt truse. Og vet dere hva som også gjør truseinnlegg til en ekstra god venn? Digger at du er så ærlig og åpen, og snakker om tema som mange syns.


0 thoughts on “Digge hva er utflod”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*