Norske Jenter Bilder

Skudeneshavn pornofilmer Fosnavåg homse chat Lillestrøm swingers..

Category: Kåt Porsgrunn


Erotiskeveller hvor ofte har man samleie

erotiskeveller hvor ofte har man samleie

Det er alltid enklest å svare at det viktigste er om dere er fornøyde, ikke hva andre gjør. Ha sex når dere har lyst, ikke etter statistikken. Men det. I GODE OG ONDE DAGER: Det finnes ikke noe enkelt svar på hvor ofte som er «normalt» når det gjelder hvor mange ganger i uka man har sex. (SIDE2): Det er store forskjeller på hvor ofte vi har sex og strengt tatt så finnes det vel egentlig ikke noe fasitsvar på «hvor ofte» man skal hoppe.

Videos

Marbella Vlog #3 - Scandinavian Party (Nikki Beach) erotiskeveller hvor ofte har man samleie

Erotiskeveller hvor ofte har man samleie - Lillestrøm sexchatten

De første to årene i et forhold sies å være de mest spennende. Det skal mye til å ikke havne innenfor det normale. Men dette er greit for oss begge, for hvis man «sparer» seg så blir sexen enda bedre. I gjennomsnitt har vi kåte gamle hvordan manxer to ganger i uka, noen ganger mer. Noen ganger har vi sex 3 ganger om dagen, mens andre perioder har vi sex ganger i uika. Vel, forskerne kan mer enn å slå fast at sexlivet ditt suger. Sex trenger ikke bare å være forbeholdt sengen! Den ulykkelig gifte kvinnen har sex ganger i måneden mens den lykkelig gifte kvinnen har sex 11 ganger i måneden, forklarer Gary Men hva skjer når en blir gift? Han har forsket på hvor ofte lykkelig par har sex. I GODE OG ONDE DAGER: Det finnes ikke noe enkelt svar på hvor ofte som er «normalt» når det gjelder hvor mange ganger i uka man har sex. Det er alltid enklest å svare at det viktigste er om dere er fornøyde, ikke hva andre gjør. Ha sex når dere har lyst, ikke etter statistikken. Men det.


0 thoughts on “Erotiskeveller hvor ofte har man samleie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*