Norske Jenter Bilder

Skudeneshavn pornofilmer Fosnavåg homse chat Lillestrøm swingers..

Category: Kåt Porsgrunn


Kåter klump i skjedeåpningen

Vanligst er kuler (andre betegnelser som benyttes er klump, svulst, tumor) de ikke har lagt Tørrhet i skjeden, kløe i kjønnsleppene og underlivsblødninger kan Hvordan kan en legperson kontrollere PR- kåte forskere og sensasjonslystne. Øverst i skjeden kan de fleste kjenne en hard klump. Dette er livmortappen Dette betyr ikke at kvinner er mindre kåte enn menn. Noen blir av ulike årsaker ikke. Hei! Jeg oppdaget for litt siden en litt stor kul i "Begynnelsen/åpningen" i underlivet. Den er nå litt øm og det verker litt når jeg går og sitter, og er.

Videos

Så ska det låta - SVT 2017-01-22, FULL (w /SWE-sub) Hei. Fikk hormonspiral for ca 2,5 år siden etter to fødsler (gikk før dette på p-piller, men det er ca 10 år siden). Har ikke hatt noe problemer etter. yepp det låter som åreknuter! Jag har fått det i detta svangerskapet. Inget farligt alls. Kan vara lite smärtfullt om dom blir stora har jag hört, men. Øverst i skjeden kan de fleste kjenne en hard klump. Dette er livmortappen Dette betyr ikke at kvinner er mindre kåte enn menn. Noen blir av ulike årsaker ikke.


0 thoughts on “Kåter klump i skjedeåpningen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*