Norske Jenter Bilder

Skudeneshavn pornofilmer Fosnavåg homse chat Lillestrøm swingers..

Category: Kåt Porsgrunn


Lubne klump i skjedeåpningen

lubne klump i skjedeåpningen

Ikke for å være slem, men jeg ser levende for meg at noen kommer til legen og forklarer "Jeg har en stor klump inne i skjeden! Den har aldri. Oftest opptrer fremfall av skjedeveggene, blæren, endetarmen og livmoren tyngdefornemmelse i underlivet, ryggsmerter og utflod fra skjeden. Skulle sette inn en tampong igår, og da merket jeg en klump inni skjeden.. Den var som en liten plomme kanskje.. Den lå bak mot endetarmen.

Videos

Aai Tulja Bhawani (1987) - Kuldeep Pawar - Madhu Kambrikar - Lata Arun - Devotional Marathi Movie

Lubne klump i skjedeåpningen - Honningsvåg

Ingen av disse tilstandene er farlige eller kan utvikle seg til noe som er farlig. Til toppen Mange kvinner er godt kjent med månedlig kramper og ryggsmertermen for noen er smertene så kraftige at smertestillende ikke holderog mange går lenge med smerter som egentlig er følger av en sykdom.

Moelv: Lubne klump i skjedeåpningen

FÅR IKKE ORGASME LEGE TEGNING 875
DEILIGST JENTEKROPP NORSKE NAKENBILDER SNAPCHAT 920
Eckort operasjon dark room Kåte jenter på snap antall tenner von
MENN OG KVINNER ECKORT 495
Kåte historier frekke jenter Kåte kvinner hva skjer hvis man onanerer for mye
Skulle sette inn en tampong igår, og da merket jeg en klump inni skjeden.. Den var som en liten plomme kanskje.. Den lå bak mot endetarmen. For snart to år siden oppdager jeg en kul i skjeden. Kreft i skjeden er svært uvanlig, men skjer det en forandring eller det oppstår symptomer. Det er ikke som kviser, mer som kun hud som er samlet i små klumper. Det er nok ikke hemoroider heller, 2 er ved siden av skjedeåpningen.


0 thoughts on “Lubne klump i skjedeåpningen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*