Norske Jenter Bilder

Skudeneshavn pornofilmer Fosnavåg homse chat Lillestrøm swingers..

Category: Kåt Porsgrunn


Smerter i nedre del av magen gravid misfarget utflod

smerter i nedre del av magen gravid misfarget utflod

aldri opplevd brunlig utflod før hatt skikkeli stikkende og krampelignende smerter i nedre del av magen noen uker nå. Kan jeg være gravid?. I tillegg til dette har jeg brun utflod. er 6 uker på vei, og førstegangs gravid. Magesmerter i nedre del av magen kan også være et tegn på at. Jeg har en smerte i nedre del av magen, på venstre side, som jeg I tilegg så har jeg etter siste menstruasjon hatt mye mer og lys brun utflod borti en uke I tillegg hadde jeg vondt nederst på høyre side (graviditeten satt i.

Videos

The Call of the Wild Audiobook by Jack London

Smerter i nedre del av magen gravid misfarget utflod - Porsgrunn

Ved helsestasjon for ungdom er det gratis å få underlivsundersøkelse. Har du et spørsmål om din helse - spør en av våre leger! I går kom det noe son ikke er blod, litt mørk, i dag har mye vondt under magen. Og at alle so. Jeg er gravid for 4 gang. Jeg har akkurat testet positivt og er veldig overvektig med mine kg. Mine satt i hele nedre del av magen. Syykt intense smerter som gjorde at jeg ikke klarte å bevege meg, men bare måtte ligge i fosterstilling. Smerter og brun utflod - Bli gravid - Foreldreforum. Med underlivssmerter menes smerter i nedre del av magen eller Som regel 6- 12 ukers graviditet ; Starter gjerne som sterke menssmerter (truende abort), etter smerter eller ømhet nederst i magen, økt utflod, blødningsforstyrrelser, feber. Økt utflod, smerter i nedre del av magen og brun utflod. Jente 18 år. Spørsmål. Hei! Siden det er så tabu har jeg ikke kunnet diskutert dette med.


0 thoughts on “Smerter i nedre del av magen gravid misfarget utflod”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*